Over ons​

Ontmoet onze specialisten

Future XL werkt met een multidisciplinair team van gerenommeerde professionals met bewezen staat van dienst in data centrisch werken en business improvement projecten. Onze experts werken met klanten en niet voor hen. Door complexe problemen écht te begrijpen, leveren ze resultaten via pragmatische oplossingen i.p.v. problemen complexer en groter te maken. Ze denken ‘out of the box’ en hebben ‘skin in the game’ in het welzijn van uw organisatie.

Onze teams zijn compact en beschikken over uitgebreide specifieke projectkennis en -vaardigheden met teamoverschrijdende back-ups en -verantwoordelijkheid om de projectcontinuïteit en -oplevering te waarborgen.

Daarnaast vinden wij dat ook uw eigen mensen z.s.m. de transformaties moeten begrijpen en mede moeten uitvoeren. Wij kunnen uw personeel opleiden of nieuw personeel voor u vinden.

ONZE PARTNERS

Bekijk onze cases en partners

Mijlpalen

Kijk naar de resultaten die we hebben bereikt

Academie op C-niveau

Trainen van de nieuwste experts met digitaal leiderschap .

Stappenplan

Onze visie verfijnd en uitgevoerd.

Zakennetwerk

Kennis delen tussen onze experts in 2DTN .

Onboarding

Succesvolle lancering bij verschillende organisaties.

Banen

Succesvolle werving Future Jobs .

Onze algemeen directeur

Maak kennis met Ken van Ierlant, de grondlegger van onze digitale strategie en specialist in datacentrische transformaties.

Het zijn de mensen die dingen mogelijk maken

Future XL heeft een team van hoogwaardige experts die allen hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van datacentrisch werken vanuit verschillende disciplines. Onze mensen werken met klanten en niet voor klanten. Ze werken resultaatgericht waarbij kwaliteit, bedrijfsdoelstellingen en ‘dingen voor elkaar krijgen’ leidend zijn. Waar nodig schakelen zij experts in en denken en handelen graag ‘out of the box’. Ook persoonlijk hebben zij ‘skin in the game’ als het gaat om het welzijn van uw organisatie.

Onze experts werken in compacte teams zodat kennis, kunde en drive te allen tijde geborgd en beschikbaar zijn met back-ups voor allen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat u uw transformatie(s) zelf kunt doorgronden, doorvoeren en doorzetten. Wij kunnen uw mensen opleiden en trainen of nieuwe collega’s voor u zoeken. Hiervoor bieden wij een scala aan hoogwaardige cursussen, masterclasses en search trajecten aan.

Bekijk onze experts en hun vakgebieden nader

onze experts

De personen die onze klanten helpen hun échte potentieel te benutten