BLOG

It’s all in the data, deel 4!

Denise Pellinkhof interviewt Ken van Ierlant. Hij is directeur van FutureXL, heeft 45 jaar ervaring in digitale transformatie en is de auteur van het boek ‘Data – waarde – creatie: hoe geld verdienen in het digitale tijdperk’.

Wat ga je zien?

De vierde opname in deze reeks over digitale transformatie gaat over de IT-transitie. Want dat is hoe veel bedrijven het zien. Ze willen digitaliseren en denken dat het bij IT hoort te liggen. Dat is een complete misvatting. Als je technocraten verantwoordelijk maakt voor de digitale transformatie van jouw bedrijf, weet je zeker dat het gedoemd is te mislukken. IT denkt namelijk in processen en begrijpen de business niet. Stop met IT, stap af van IT legacy en stap over op de cloud. Alleen als je de overstap maakt van app naar data centrisme, kun je weer vooruit. How can you skate where the puck is going to be? Daar geven we antwoord op in dit gesprek.

Wie heeft deze video gemaakt?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Zij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet gelieerd aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Laten we beginnen

Begin met het creëren van meer waarde door data in uw organisatie te gebruiken met onze begeleiding

Similar Posts