Zoekt u waarde en groei? U zit er bovenop!

U runt al jaren een business en beschikt over veel marktkennis, relaties en data. De wereld verandert echter voortdurend, dus de vraag is in hoeverre uw huidige bedrijfsmodel binnenkort überhaupt nog concurrerend zal zijn. Datacentrisme is de sleutel voor een gezonde toekomst van uw organisatie.

WAT WE DOEN

Uw gegevens zijn de sleutel tot transformatie en waarde

Uw data zijn de sleutel om te transformeren naar een toekomstbestendige organisatie en vormen als zodanig de brandstof voor uw groei en waardecreatie. Het gaat er niet om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen en op te slaan, maar om precies te weten welke gegevens er echt toe doen en hoe deze vanaf morgen winstgevend kunnen worden benut. Het gaat m.a.w. over het veranderen van uw bedrijfsmodel door te focussen op een datacentrische bedrijfstransformatie .

Klik hier om de visie van onze MD op bedrijfsverbetering op basis van datacentriciteit te lezen en te beluisteren.

Wij treden niet op als traditionele adviseur of spreekwoordelijke ‘IT-Partner’ met als doel u zoveel mogelijk IT-applicaties, licenties en declarabele uren te verkopen om u aldus langdurig van ons afhankelijk te maken. Wij opereren graag als een betrokken partner die samen met u werkt aan een snelle bedrijfstransformatie en -innovatie op basis van echte partnerships en ‘skin in the game’. Het voor u realiseren van Digitale Transformaties is een integraal onderdeel van deze aanpak.

Normaliter doorbreken wij traditionele IT uitgavepatronen. Dergelijke uitgaven waren in het verleden misschien gerechtvaardigd, maar leiden nu vaak alleen maar tot hoge kosten, minder focus en een vals gevoel van veiligheid. Dit maakt onze interventies kostenneutraal : Meestal kunnen wij digitale transformatie financieren via kostenbesparingen in traditionele IT i.c.m. het genereren van nieuwe waarde en zijn aldus onafhankelijk van uw werkkapitaal.

‘Future XL’ staat letterlijk voor het klaarstomen van uw organisatie voor een winstgevende toekomst.

Resultaten :

 • Snelle bedrijfstransformatie en -innovatie onder duidelijke begeleiding en management
 • Gebaseerd op datacentrisch werken/bedrijfsverbetering
 • Flexibele bedrijfsmodellen om kansen om te zetten in tastbare waardebronnen
 • Exploitatie en verkenning van gegevens die u al bezit, maar onvoldoende benut om uw organisatie klaar te maken voor de toekomst
 • Het mobiliseren en betrekken van uw hele organisatie bij het daadwerkelijk creëren van digitaal leiderschap
 • Veel meer daadkracht en aanpassingsvermogen door winnende bedrijfsmodellen
 • Geen uurloon maar prestatievergoedingen op afgeronde projecten en behaalde waarde: Op basis van partnership/resultaten.

Drijfveren van extra waarde:

 • Nieuwe producten/diensten die de winstgevendheid exponentieel verhogen
 • Significante stijging van de onderliggende balanswaarde (DCF)
 • Kostenbesparing/verhoging van cashflow die meteen start.
 • Risicominimalisatie door realistische mijlpalen en strak management.

We ontmoeten u graag om overtuigende kansen te identificeren. Wij werken met een intakemodel. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie hierover!

Snelle, grote groeiers werken allemaal datacentrisch!

Niet alleen grote bedrijven als Amazon en Tesla werken strikt datacentrisch. Ook succesvolle startups als Adyen, Mollie en Waze zijn 100% datacentrisch. Adyen is ontstaan door het benutten van data die niet werd gebruikt door grote, traditionele banken die op waardevolle data zaten zonder dat te beseffen! Verken samen met ons de mogelijkheden voor uw organisatie om te zien wat er gebeurt als u écht datacentrisch gaat werken.