BLOG

Het zit allemaal in de data, deel 3!

Denise Pellinkhof interviewt Ken van Ierlant. Hij is directeur van FutureXL, heeft 45 jaar ervaring in digitale transformatie en is de auteur van het boek ‘Data – waarde – creatie: hoe geld verdienen in het digitale tijdperk’.

Wat ga je zien?

In de derde video in de serie digitale transformatie hebben we het over wet- en regelgeving. De AVG en AVG zijn aanjagers voor digitale transformatie. Het mooie is dat wet- en regelgeving daarom voorsorteert op datacentrisme. De meeste organisaties nemen compliance echter nog te weinig serieus. Dit heeft te maken met luiheid (vanwege de rol van de overheid) en onwetendheid. Maar als bedrijven dit niet snel serieus nemen, hangt er een donkere wolk boven hun hoofd. Wat moeten ze weten en wat is er nodig?

Wie heeft deze video gemaakt?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Zij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet gelieerd aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Laten we beginnen

Begin met het creëren van meer waarde door data in uw organisatie te gebruiken met onze begeleiding

Similar Posts